Over Weber uitvaartzorg

Weber uitvaartzorg

Ik begeleid mensen in korte tijd bij een hele belangrijke gebeurtenis in het leven. Ik vind het belangrijk om dat zo mooi mogelijk vorm te geven.

 

Francien, welke karaktereigenschappen bezit jij die belangrijk zijn in jouw werk?
“Omgaan met mensen is mijn sterke kant. Door heel goed te luisteren, ook tussen de regels door, kan ik creatief en flexibel inspelen op de wensen. Ik ben een betrouwbare gesprekspartner.”

 

Wat is het mooie van het beroep uitvaartverzorger?
Als uitvaartverzorger mag ik dicht bij mensen komen tijdens zeer kwetsbare momenten. Dat raakt me iedere keer weer.”

 

Wat is de meest bijzondere uitvaart die je hebt verzorgd?
“Dat was een uitvaart volledig bij iemand thuis. Vanuit de geliefde plek onder de grote rode beuk met uitzicht over de golvende graanvelden onder begeleiding van de eigen jazzband.”

 

Waar ben je in je werk trots op?
“Ik ben trots als de familie wéér aangeeft dat de uitvaart is verlopen zoals de familie het wenste.”

 

Hoe zie je je eigen uitvaart voor je?
“Mijn eigen uitvaart heb ik al op papier gezet. Ik wil een crematie, een populieren kist en als het kan de volledige ceremonie vooraf bij mij thuis vanuit de tuin met alle vrienden die er nu ook tijdens de feestjes zijn. Op het hoogtepunt word ik dan door mijn gezin weggebracht.”

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u kennis maken om te kijken of het ‘klikt’. Ik neem ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen.
Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij. Voor het regelen van een uitvaart ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

  • Molenstreek 2
    9684AS Finsterwolde
  • 06 50 68 66 22
  • info@weberuitvaartzorg.nl